ADVENTURERACE 21 MAJ

ADVENTURERACE 21 MAJ I AARHUS

Et race i Aarhus, hvor fokus er på udfordrende orientering, spændende special opgaver der udfordrer alle og hyggelig atmosfære efter racet. I kan deltage, lige meget om, I er øvede orienteringsløbere eller I aldrig har set et kort før. Der er mulighed for at møde kl 16.30 og få en kort gennemgang af både adventureracets opbygning eller basal orientering.

Vi udfordre jer på orienteringen, teamworket og jeres fysisk kunnen. Racet har en max. tid på 3 timer. Det handler altså om hvor mange poster I kan nå på de 3 timer. Løbet er bygget op med et stjernecentrum hvor alle sløjferne begynder. Ved stjernecentrummet får I en plads, hvor jeres grej kan være opbevaret under racet. Kl 18.00 går starten og det hele bliver skudt i gang med en prolog som alle holdene løber. Herefter følger I jeres egen strategi.

 

Der vil være 5 forskellige discipliner, som I kan løse i vilkårlig rækkefølge. Derefter skal I nå så mange opgaver som muligt. Der vil være sløjfer med o-løb, MTB o-løb, bike and run og 2 special opgaver. Som allerede nævnt, starter løbet med en prolog og for dem som når alle sløjfer vil der være en sprint til sidst. Efter løbet vil der være et måltid og en øl/vand til lige at få snakket med de andre deltagere.

Herunder findes tilmelding, Startområde, program for dagen og obligatorisk udstyr til løbet.

 

Tilmelding

Tilmeldingen sker ved at købe en enkelt billet til 375 kr i shoppen og notere følgende i kommentarfeltet:

 • Navne på de 3 deltagere
 • Team navn
 • Om i ønsker at komme kl 16.30 til basal orientering eller kl 17.00 til “ny til adventurerace” (se mere herom, nedenfor)

Deltagerlisten til løbet bliver lagt op her 1-2 uger før løbet

Startområde

Ørnereden, Ørneredevej 55, 8270 Højbjerg

Der vil være skiltning fra parkeringspladsen.

 

Program for dagen

16.30 – 17.00 For nybegyndere: Basal Orientering:

17.00-17.30 For nybegyndere: Ny på adventurerace.

17.00 – 17.45 Tjek in – Her modtages roadbook

17.50 – 17.55 Racebriefing (ALLE DELTAGERE)

18.00 – 21.00 Race. (Max tid er 3 timer)

20.45 – 21.30 After race meal med øl/vand

21.15 – 21.20 Præmie overrækkelse

 

Basal orientering og adventureraceviden:

Det er ikke alle som har været på races før, og derfor tilbyder vi at gennemgå den mest basale orientering og adventureraceviden inden vores race. Der skal være mulighed for at alle kan deltage i disse race og derfor vil nybegyndere måske føle det lidt uoverskueligt med så mange informationer inden et race. Så skriv i tilmeldingen om I ønsker  undervisning inden løbet og mød op kl 16.30. Så gennemgår vi følgende:

 • Basal orientering.
  • Brug af kompas
  • Læsning af kort
  • Målestoksforhold i forhold til hvor langt man skal løbe i virkeligheden
  • De forskellige markeringer på kortet
 • Basal adventureraceviden
  • Hvordan foregår et race
  • Hvad skal man være foreberedt på
  • Har vi alt vores udstyr med
  • Hvilke regler er det til et adventurerace
 • Og vigtigst af alt, svare på alle de spørgsmål i måtte have

 

Udstyr under racet.

I medbringer selv alt udstyr der skal bruges under racet og har selv ansvaret for at det virker og evt have reservedele med til det. Her er en liste med obligatorisk udstyr og en liste med ting der er rare at have med. Obligatorisk udstyr er påkrævet på de pågældende distancer. På pladsen vil i få en stand hvor alt jeres grej ville kunne ligge når i ikke bruger det og derfor ikke have alting med rundt på hele racet.

 

Følg med på begivenheden og vores facebook side hvor ændringer vil blive slået op.