ADVENTURERACE 28 AUGUST

ADVENTURERACE 28 AUGUST I HØRHAVEN

Så er 1. udgave af vores adventurerace afholdt, og der er fundet en top tre på løbet. Se pointlisten fra løbet her. Aftenen var præget af god stemning, højt tempo og sved på panden. Der var sat op med tarps til at afholde arrangmentet ved og store paella pander til maden efterfølgende. Racet varede 3 timer hvor deltagerne havde mulighed for at prøve 6 forskellige sløjfer.

  1. Højdekurvs o-løb. Her var alle posterne fjernet fra kortet og markeret med en stor hvid cirkel istedet for på kortet. På hver post modtog man næste post placering, udelukkende markeret med højdekurver og vandløb.
  2. Strand o-løb. Her var posterne markeret på kortet, og lagt i vandløb og på stranden for at kunne nyde den smukke natur.
  3. MTB o-løb. Her var posterne i valgfri og der var lagt 2 linjeløb ind på kortet. Her skulle linjen følges og undervejs var der lagt 2 poster.
  4. Bike and run sløjfen var ganske simpel. Man modtog et kort med en rute markeret ind på kortet og den skulle man bare følge. Undervejs ville der være 10 poster man skulle klippe. Man måtte tage 1 cykel med og de to andre skulle løbe.
  5. Special 1. Her var der lagt op til skiskydning. Langrenski og paintballpistoler. Hver person på holdet skulle tage en runde og skyde 5 dåser ned. For hver misser skulle man tage en strafrunde.
  6. Special 2. Den klassiske brikpost. Her skulle deltagerne samle dublo. På stranden lå en bunke dublo og på bunden af havet lå en figur der var samlet af samme brikker som lå på stranden. Deltagerne skulle kommunikere fra vandet hvordan figuren skulle samles.

Herunder ses billeder fra løbet

Følg med på vores facebook side for at se vores næste events.