Adventurerace 27 November

ADVENTURERACE 27. NOVEMBER I AARHUS

Så er 2. udgave af vores adventurerace afholdt, og der er fundet en top tre på løbet. Se pointlisten fra løbet her. Aftenen var præget af pandelamper, varme jakker og sved på panden. Der var sat op med stort telt og tarps til at afholde arrangmentet ved. Racet varede 3 timer hvor deltagerne havde mulighed for at prøve 7 forskellige sløjfer.

1: Der var et trail løb, hvor man fulgte reflekser rundt i terrænet for at finde 10 poster. De 10 poster skulle plottes på et kort med 2 mm´s præcision.

2: O-løbet, nem, svær sværrest handlede var et klassisk o-løb hvor der alligevel var et tvist. De 3 første poster var nemme og havde 30×30 cm o-løbsskærme på sig. De næste 3 poster var lidt sværere og havde 15×15 cm o-løbsskærme på sig og de sidste 3 poster havde 5x5cm o-løbsskærme på sig.

3: MTB foto o-løb hvor deltagerne fik 10 poster på et kort, og 11 billeder af huse og postkasser. Så skulle de rundt til de 10 lokationer og finde ud af hvilket billede der passede til stedet.

4: Højdekurvs MTB o-løb. Deltagerne fik et dårligt kort uden højdekurver på. Så modtog de også et transparant papir med højdekurverne på. når man lagde kortene oven på hinanden, lidt forskudt, så ville man have et helt kort man kunne køre efter. Så var der lagt 7 poster ud, som lå tæt ved nogle bakketoppe.

5: Bike and run sløjfen var ganske simpel. Man modtog et kort med en rute markeret ind på kortet og den skulle man bare følge. Undervejs ville der være 10 poster man skulle klippe. Man måtte tage 1 cykel med og de to andre skulle løbe.

6: Special opgave 1 var en bombepost. Her var der markeret 10×30 felter hvor der var en usynlig bane igennem. For enden af ørneredetrappen var der et kort over banen, så man kunne guide sin holdbuddy igennem banen uden at ramme nogle bomber. På banen var der placeret 6 point man skulle have fat i inden, man gik igennem hele banen.

7: Koncentrations og samarbejdspost. Her skulle man løfte en trekantet plade op i luften ved hjælp af de 3 reb som sad i pladen. Skiftevis skulle deltagerne placere en klods på pladen indtil man havde stablet alle 6 klodser.

Efter løbet, var der indisk dhal med naanbrød og her kunne deltagerne sidde i varmen i teltet og nyde en kold øl eller sodavand og små sludre omkring deres løb.

 

Se billeder fra løbet her under.

 

Følg med på vores facebook side for at se vores næste events.