HVEM ER VI?

Hvem er vi? 

Bag Outdoorkursus.dk står Simon, Rasmus og Søren. Vi er alle spejdere og friluftentusiaster med hang til god mad, åben himmel og hyggeligt samvær.

Vi brænder for at formidle gode oplevelser i det fri, og glæder os til at skabe unikke rammer og indhold for netop dit arrangement.

Vi har mange års erfaring med at bruge naturen som ramme for læring og gode oplevelser. Vi betragter naturen som det ultimative læringsrum, hvor der er højt til loftet, plads til kreativitet og mulighed for at lade ideer flyve frit.

Naturen har givet os de bedste og smukkeste rammer, man kunne ønske sig til at afholde kurser og arrangementer. Vi benytter os af kvalitetsprodukter under vores arrangementer – alt fra vores telte til madvare er af høj kvalitet, og vi mener dette er alfa og omega for, at i for den bedst mulige oplevelse.

Bag os har vi et netværk af spejdere, friluftentusiaster og folk der elsker MTB/O-løb. Så vi har en bred vifte af forskellige mennesker som passer lige netop til jeres arrangement. Vi har folk der står klar til at planlægge arrangementer i Jylland, på fyn og på Sjælland, så ligemeget hvor i landet i ønsker et arrangement, er vi klar til at hjælpe jer. Så kontakt os, og så får vi os en dialog omkring hvilket arrangement der ligenetop passer til jer.