Handelsbetingelser v. Outdoorkursus.dk

Handelsbetingelser

1.Aflysning af workshops

Vi forbeholder os ret til at aflyse kurser ved for få tilmeldinger eller ved sygdom. Det vil i tilfælde af aflysning, være muligt at flytte sin tilmelding til et andet kursus med ledige pladser, eller få pengene retur. Vi kontakter de tilmeldte pr. telefon eller e-mail ved ændringer. Vi kan ikke garantere at aflyste kurser oprettes på et senere tidspunkt. Kursusgebyret refunderes kun af outdoorkursus.dk i tilfælde af aflysning eller flytning af kurset.

2.Fortrydelsesret

Når du har købt billet til at workshops eller andre arrangementer, er det ikke muligt at få refunderet sine billetter. Det vil dog være muligt at ombytte billetterne til et andet arrangement, medmindre ombytningen sker 14 dage før arrangementet.

Dette kan kun ske ved at skrive til info@outdoorkursus.dk

3. Ansvar

Outdoorkursus.dk kan ikke gøres til ansvar for skade der skulle ske på deltager, eller materiel som deltager har medbragt.

4. Betaling

Når bestillingen er gennemført modtager du en ordrebekræftelse på e-mail.
For alle betalingsformer gælder, at alle informationer sendes krypteret, og vi modtager ingen informationer om din konto, kortoplysninger eller lignende. Vi modtager udelukkende besked om at bestillingen er betalt.