AFTENMENU – BÅLMADSWORKSHOP

DKK550.00

16 på lager (kan bestilles som restordre)

Varekategori:

Beskrivelse

AFTENMENU – Bålmadsworkshop

28 september 2019 – 16.00-21.00

Nørremøllevej 109, 8800 Viborg

 

Står du med et ønske om at have en hyggelig aften med familien, så har vi tilbudet til jer. Tag kæreste, mand, kone, forældre med til en hyggelig aften med 3 retters menu over bål. Vi står og guider jer igennem retterne, så I skal ikke være de fødte kokke for at tilmelde jer, blot have lysten til en oplevelse i naturen.

Vi stiller op bag PH outdoor med lækre telte, masser af bålsteder og arbejdsborde så det bliver en leg at lave lækker mad. Vi har vores store telt med til at spise maden i, med brændeovn, rensdyrskin og kaffe, saft og øl. Så I skal blot huske tøj til vejret, så sørger vi for resten.

Vi skal kigge på hvordan man laver det gode mad bål, samt hvordan du lettest tænder op i bålet. Vi vil se på forskellige optændingsmetoder og brændetyper. Alt sammen for at du kan lave lækker mad hjemme i egen have eller skoven.

Vi har sammensat 3 retters menu som I skal lave i hold af 2 personer. Så snart maden er klar, bliver den indtaget i varme omgivelser i teltet med brændeovn, rensdyrskind og en øl/vand til.

 

I kommer blandt andet til at lave:

  • Plankefisk, med grønsager fra bålet og en hjemmepisket hollandaise
  • Hjemmebagt surdejsbrød i dutch oven
  • Saltindbagt kød, svampe, rødvin og grillet grøntsager.
  • Vafler med flamberet frugt og vanillecreme

Har du lyst til en skøn aften i naturen med masser af lækker mad? – ja, så er dette workshoppen for dig. Vi skal nok tage opvasken efter alt madlavningen, så I bare skal koncentrere jer om at lave lækker mad og hygge jer.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “AFTENMENU – BÅLMADSWORKSHOP”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *Eksklusive produkter

Speciel kategori af produkter