BÅL, NÆRVÆR OG MAD

Står du med en drøm om at prøve kræfter med madlavning i det fri. Elsker du god mad over bål, eller har du en indre kok gemt i dig, som blot skal slippes løs. Så har vi det helt rigtige kursus til dig. I prøver kræfter med forskelige tilberedninger i det fri, spiser en masse mad og oplever naturen på tæt hold. Vi hjælper jer igennem 3 retter som i laver over bål, og spiser det løbende med vin eller øl til. 

Menuen består af 3 retter som i kommer til at eksperimentere med:

Forret: friturrestegte fladbrød med løgkompot eller laks med rygeost og friske urter.

Hovedret: Svinekæber med grov rodfrugtmos og sovs eller Hel kanin, syrlig bærkompot og smørstegte kartofler med urter

Dessert: Vafler med frisk rababerkompot eller rottiseri stegt ananas flamberet i rum med vanilje creme

 

Det får du ved at deltage på kurset.

  • Vi har alt med til madlavningen. Så i skal bare møde op.
  • Forskellige tilberedningsmetoder i det fri, så i leger lidt.
  • 3 retters menu lavet af jer selv.
  • Mad til i er mætte og snack undervejs.
  • Øl og vin til madretterne.
  • Ved kursus til næste morgen sørger vi for overnatning i telt til jer.

 

Kursets varighed:

16.00 – 22.00: inklusiv aftensmad

16.00 – 9.00 dagen efter: inklusiv aftensmad & morgenmad

Minimum 6 personer og ved arrangementer på fyn og sjælland tillægges transport oveni. 

 

Hvis madlavning i det fri er lige det i mangler, kan du kontakte os for at høre om den samlet pris og aftale hvilket område arrangementet skal foregå i. Der er også mulighed for at kombinere nogle af vores andre arrangementer, fx lav din egen pibe, eller noget lidt mere aktivt. I bestemmer og vi står klar til hjælpe jer.

 

Se tidligere arrangementer vi har lavet på facebook & instagram

 .    .