OM OS

Hvem er vi? 

Outdoorkursus.dk er startet i 2018 af Rasmus Boller, Simon Boller og Søren Madsen. Undertiden er Kristoffer Hedemann kommet til, og i 2021 har han taget over for Søren.
Vi er alle friluftentusiaster og spejdere med hang til god mad, åben himmel og hyggeligt samvær.

Vi brænder for at formidle gode oplevelser i det fri, og vi glæder os til at skabe unikke rammer og indhold for netop dit arrangement.

Vi har mange års erfaring med at bruge naturen som ramme for læring og gode oplevelser. Vi betragter naturen som det ultimative læringsrum, hvor der er højt til loftet, plads til kreativitet og mulighed for at lade ideer flyve frit.

Naturen har givet os de bedste og smukkeste rammer, man kunne ønske sig til at afholde kurser og arrangementer. Vi benytter os af kvalitetsprodukter under vores arrangementer – alt fra vores telte til madvare er af høj kvalitet, og vi mener dette er alfa og omega for, at I for den bedst mulige oplevelse.

Bag os har vi et netværk af friluftentusiaster, spejdere og folk der elsker MTB/O-løb. Så vi har en bred vifte af forskellige mennesker, som passer lige netop til jeres arrangement.

Vi har base i Jylland, hvor vi laver de fleste af vores arrangementer.
Men vi laver også gerne arrangementer i resten af landet.

Kontakt os gerne, så får vi os en dialog omkring hvilket arrangement, der lige netop passer til jer.