Mange virksomheder ønsker noget specielt for deres personale, og dér er et madkursus over bål en helt særlig oplevelse.

Hos os lærer I at lave lækker mad over bål
Ved ilden fra et bål, er der tid til at snakke sammen og drikke en kop øl, samtidig med at vi sammen laver noget lækkert bålmad. I små hold, skal I sammen lave menuen, som nydes i hyggelige omgivelser. 

Vi sørger for at sætte en flot lejr op pyntet med rensdyrskind, flagermuslygter og overdækning. Når I ankommer, byder vi velkommen med en kop kaffe. Vi guider jer godt igennem arrangementet, så alle kan være med og får en positiv oplevelse med hjem.

 

Forslag til menu

Her har vi lavet 3 forskellige forslag til menuer som I laver over bål – selvfølgelig med hjælp fra vores instruktører. Menuerne kan laves om og tilpasses jeres ønsker.

 

Den mexicanske aften

Ca. 3 timer

Hovedret

Hjemmelavede bløde tacos

Grillet kød på spyd

Forskellige salsa. 

Hele padron chilier 

Dessert

Hele ananas m. tequila stegt over bål

Pris: Fra 875 ,- pr. person + moms, inkl. øl/vand til maden*

_____

Den med mange bål 

Ca. 5 timer

Hovedret 

Hel kylling, færdiggjort med flambadou

Blomkål i saltdej med smør og nødder

Bålsalat med ”brændte” grøntsager

Brød fra dutch oven 

Dessert

Vafler bagt på bål

Hængte pærer


Pris: Fra 1.295 ,- pr- person + moms, inkl. øl/vand til maden*

_____

Den for feinsmeckeren

Ca. 5 timer 

Forret

Plateau de fruit de mer

Østers, jomfruhummer, blåmuslinger og rejer – alt sammen tilberedt i bålet. 

Aioli og brød

Hovedret 

Bøf bearnaise

Bålkartofler

Grøn salat med bønner

Dessert som vi serverer ved bordet 

Crêpes Suzette

Pris: Fra 1.595 ,- pr. person + moms, inkl. øl/vand til maden*

 

*Alle priser afhænger af dato, rammerne for arrangementet og jeres ønsker.