Madkursus over bål
Mange virksomheder ønsker noget specielt for deres personale, og dér er et madkursus over bål en helt særlig oplevelse.
Hos os lærer I at lave lækker mad over bål
Ved ilden fra et bål, er der tid til at snakke sammen og drikke en kop øl, samtidig med at vi sammen laver noget lækkert bålmad. I små hold, skal I sammen lave menuen, som nydes i hyggelige omgivelser.
Vi sørger for at sætte en flot lejr op pyntet med rensdyrskind, flagermuslygter og overdækning. Når I ankommer, byder vi velkommen med en kop kaffe. Vi guider jer godt igennem arrangementet, så alle kan være med og får en positiv oplevelse med hjem.
Forslag til menu
Her har vi lavet 3 forskellige forslag til menuer som I laver over bål – selvfølgelig med hjælp fra vores instruktører. Menuerne kan laves om og tilpasses jeres ønsker.
Den mexicanske aften
Ca. 3 timer
Hovedret
Hjemmelavede bløde tacos
Grillet kød på spyd
Forskellige salsa.
Hele padron chilier
Dessert
Hele ananas m. tequila stegt over bål
Pris: Fra 875 ,- pr. person + moms, inkl. øl/vand til maden*
_____
Den med mange bål
Ca. 5 timer
Hovedret
Hel kylling, færdiggjort med flambadou
Blomkål i saltdej med smør og nødder
Bålsalat med ”brændte” grøntsager
Brød fra dutch oven
Dessert
Vafler bagt på bål
Hængte pærer
Pris: Fra 1.295 ,- pr- person + moms, inkl. øl/vand til maden*
_____
Den for feinsmeckeren
Ca. 5 timer
Forret
Plateau de fruit de mer
Østers, jomfruhummer, blåmuslinger og rejer – alt sammen tilberedt i bålet.
Aioli og brød
Hovedret
Bøf bearnaise
Bålkartofler
Grøn salat med bønner
Dessert som vi serverer ved bordet
Crêpes Suzette
Pris: Fra 1.595 ,- pr. person + moms, inkl. øl/vand til maden*
*Alle priser afhænger af dato, rammerne for arrangementet og jeres ønsker.