SAUNA, ØL OG HYGGE

I skal opleve en sauna på stranden og nyde vandet og naturen. Vi sætter en camp op ved stranden med telt, køkkenborde, tarps og bygger en sauna ved siden af. Her bruger i tiden på at komme ned i gear, sørge for at saunaen bliver så varm som mulig. Imens i venter på saunaen bliver varm, afholder vi en ølsmagning med iskolde øl fra det lokale bryghus. Vi snakker lidt om øllene, smager på dem og nyder lidt snacks. Vi skal nok lave alt det grove arbejde med aftensmaden som bliver lavet over bål, men tilsmagningen af det, og det lettere madlavning laver vi sammen med jer.

Så snart saunaen er klar, får i nogle kolde øl med der ind så i kan holde hovedet koldt mens i sidder der inde. Når i er godt varme, er der for de friske mulighed for at tage en dukkert i det kolde vand, og efterfølgende få eftervarmen fra saunaen og resterne af øllet.

Efter omklædning vil der være aftensmad i teltet ved et kæmpe rustikt langbord.

Hvad får man med i prisen:

  • Leje af telt og madgrej
  • Måltider alt efter kursets varighed.
  • Øl smagning på stranden
  • Svedhytte så sveden drypper af panden til sidst

Kursets varighed:

18.00 – 9.00 dagen efter: inklusiv aftensmad & morgenmad

12.00 – 20.00:  inklusiv let snack og aftensmad

Minimum 6 personer og ved arrangementer på fyn og sjælland tillægges transport oveni

 

Hvis en sauna på stranden, kolde øl og gode mad over bål har interesse, kan du kontakte os for at høre om den samlet pris og aftale hvilket område arrangementet skal foregå i. Der er også mulighed for at kombinere nogle af vores andre arrangementer, fx lav din egen pibe, eller noget lidt mere aktivt. I bestemmer og vi står klar til hjælpe jer.

 

Se tidligere arrangementer vi har lavet på facebook & instagram