TEAM, SVED OG 5-KAMP

Står i og mangler en udfordrende dag, hvor alting er vent lidt på hovedet. Dagen står i konkurrencens tegn, og i vil blive udfordret i teams i forskellige konkurrencer. Vi skal bl.a lave nogle fede samarbejdsøvelser til at starte med, som vil ryste jer sammen og presse jer på jeres kommunikation og teamwork. Efterfølgende Vil der være 5-kamp hvor i kæmper om sejren og 5-kamp pokalen.

 

De konkurrencer der skal dystes i er:

Skiskydning: hvert hold får udleveret et par langren, langrenstave og paintball pistol. Der løbes x antal runder, og ved ankomst til skydeskiven, leveres 5 skud mod skiven. Antal missere løbes der af strafrunder før man kommer ud på banen igen. Man løber 2 runder før man skifter.

Witawrap fodbold: Der spilles fodbold på en mindre bane. Man er witawrappet sammen 2 med ryggen mod hinanden. Ellers er reglerne som de plejer i forbold hvor man skal få bolden i mål. Alle teams møder alle.

Hinterbahn: Der er sat en forhindringsbane op, med forskellige udfordringer. Alt fra fysiske udfordringer, samarbejdsøvelser og jernevridere.

Terrænkroket: Her bliver jeres normale opfattelse af kroket stillet lidt på prøve. Her vil terrænet blive brugt til at opstille kroket banen. Alle personer får hver deres kroket kugle, samt en stav, og så går det på tur. Hvem kommer først i mål.

Sæbe hockey: Vi sætter en bane op som ikke er alt for stor, med pressening under og spiller hockey hvor underlaget er en kende glat. Team mod team i 5 min´s kampe.

Der er mulighed for en 6. konkurrence efter kåringen af vinderen.

Ølsmagningen: Hvem kan gætte hvilken øl der er hvad. Der vil blive stilt 7 forskellige op og i skal i jeres team blive enige om hvilken der er hvad og vinde den 6. konkurrence.

Varighed

8.00 – 16.00:inkl. frokost

13.00 – 18.00:

Minimum 6 personer og ved arrangementer på fyn og sjælland tillægges transport oveni

 

Hvis det har fristet jer, kan i kontakte os for at høre om den samlet pris og aftale hvilket område arrangementet skal foregå i. Der er også mulighed for at kombinere nogle af vores andre arrangementer, fx lav din egen pibe, eller noget lidt mere aktivt hvis i tænker det ville være godt for jer at slutte mødet af med en aktivitet. I bestemmer og vi står klar til hjælpe jer.

 

Se tidligere arrangementer vi har lavet på facebook & instagram